Over ons

Elke dag massage is gevestigd in het hart van Alphen aan den Rijn aan de Castellumstraat 31 tegenover het gemeentehuis. Ruud heeft elke dag massage in 2011 opgericht. Ruud heeft de opleiding oud indiaase massage gevolgd in de traditie van Harish Johari. Sinds 2006 houdt Ruud zich bezig met Ayurveda en Indiaase massage.

Over de massageruimte

In de sfeervol ingerichte massageruimte wordt je gemasseerd. In de zithoek kun je voor en/of na de massage bijpraten onder het genot van een kop thee of wat water.

Over de massages

Een massage duurt 1 of 1,5 uur. De professionele massages worden op de persoon toegesneden en op een massagetafel gegeven. Voor en na de massage staat de thee klaar om even tot rust te komen of bij te praten. Er wordt gebruik gemaakt van ayurvedische massageolieen zoals sesamolie en mosterdolie.

Elke dag massage kent een aantal soorten ayurveda ontspannings massages, de ayurvedische ontspannende massage, de ayurvedische marma massage en de unieke shirodhara behandeling.

Over onze waarden

Massage is voor iedereen, wij nodigen iedereen uit zich te verbinden met zichzelf en zichzelf te zijn;
Wij gaan bewust om met onze omgeving, alle gebruikte olieen en taila’s (kruiden preparaten) zijn natuurlijk en biologisch;
In onze ruimte is massage toegankelijk voor iedereen;
Iedereen deelt de voordelen: gezondheid, lekker in je vel zitten, rust en tegelijkertijd vitaliteit;