Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/elkedagmassage.nl/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Wat is Ayurveda? | Wat is een ayurvedische massage?

elke dag massage   sfeerbeeld   massagetafelElke dag massage Ayurveda ayurvedische massages in Alphen aan den Rijn Slide 2elke dag massage   sfeerbeeld   tafel

Ontspannings massage

Relax en ontspan...

Meer informatie

Kennismakings aanbod

Massage van 1 uur voor € 75!

Meer informatie

Marma massage

Marmapunten en taila...

Meer informatie

Wat is Ayurveda?

Ayurveda - ayurvedische massages in Alphen bij Elke dag massageAyurveda is een levenswijze uit India. Ayurvedag betekend ‘kennis van het leven’. Ayurveda gaat ervan uit dat alles op aarde is opgebouwd uit vijf elementen. Deze elementen zijn ether, lucht, vuur, water en aarde. In het lichaam zijn de elementen vertegenwoordigd in de drie basistypen:

Vata, pitta en kapha.

Iedere lichaam heeft alle typen in zich, maar elk mens in een andere verhouding. De verhouding bepaalt het constitutie type. Vata, pitta en kapha zijn niet alleen aanwezig in ons lichaam, eigenlijk zijn ze overal toepasbaar. In het leven, de tijd van kind, puber tot volwassene en senior. Het jaar, de dag, voedsel, gedrag en gebeurtenissen kunnen zo ingedeeld worden.

Wat is het doel van Ayurvedische massage?
Het doel van een Ayurvedische massage is welbevinden creëren, het lichaam en geest in balans te brengen of houden. De Ayurvedische massages zijn ontspannend en dragen bij tot balans in je lichaam. Massage geeft ontspanning en heft vermoeidheid op.

Werking op het mentale niveau:

De geest ontspant, balanceert spirituele kwaliteiten satva, radjas en tamas. Ruimte voor spirituele ervaringen en opheffen van blokkades.

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36    ic twit 36    g 36x36   pinterest-36
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

 

Blijf op de hoogte