Wat zijn de openingstijden?

De praktijk Elke dag massage is geopend op de volgende dagen:

Openingstijden:

Maandag 13.00 – 17.00
Woensdag 13.00 – 17.00
Vrijdag 13.00 – 17.00

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt het beste mailen, naar info@elkedagmassage.nl. Bellen kan natuurlijk ook, naar 06 – 173 173 12. Mocht ik niet bereikbaar zijn, spreek dan een bericht in, of liever, stuur een berichtje naar info@elkedagmassage.nl.

Wat als ik verhinderd ben?

Ben je verhinderd voor een afspraak, dan hoor ik het graag uiterlijk 24 uur van tevoren, per mail of telefonisch. Doe je dit niet binnen 24 uur, dan wordt het bedrag in rekening gebracht.

Waar moet ik rekening mee houden voordat ik gemasseerd wordt?

 • Zorg dat je op tijd bent, echter niet te vroeg, er is namelijk geen wachtruimte aanwezig.
 • Je hoeft geen eigen handdoeken mee te nemen.
 • Zorg ervoor dat je voor de massage fris gedouched hebt.
 • Zorg dat je contant, gepast geld meeneemt. Je kunt ook pinnen.
 • Ga voor de massage nog even naar het toilet. Een volle blaas tijdens de massage is erg vervelend.
 • Zet je mobiel uit, zodat je tijdens de behandeling niet gestoord kunt worden.
 • Doe je sieraden af, zodat deze niet in de weg zitten.
 • Verder komt aan de orde wat je wel of niet prettig vindt bij een massage of waar extra aandacht aan gegeven mag worden. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld prettig om extra aandacht aan de nek, schouders en/of rug te geven.
 • Ik zal van tevoren de massage toelichten, het is belangrijk dat je je prettig en ontspannen voelt tijdens de massage. Is er iets wat je niet prettig vindt, dan kun je dit natuurlijk gewoon aangeven.
 • Mag de massage wat zachter of juist steviger, ook dit is geen enkel probleem.
 • Na afloop zal ik vragen of de behandeling naar verwachting is verlopen.

Welke kleding kan ik uitdoen of aanhouden?

Dit bepaal je natuurlijk zelf. Aangezien er met olie wordt gewerkt is het wenselijk om dat zonder kleding/ondergoed te doen. Tijdens de massage wordt het lichaam met handdoeken bedekt en wordt alleen het te masseren deel ontbloot.

Mag er gepraat worden tijdens de massage?

Zelf zal ik niet zomaar beginnen met een gesprek, aangezien je voor ontspanning komt. Voel je echter niet bezwaard als wat wil zeggen of praten, maar meestal masseer ik in stilte.

Wat voor soort olie wordt er gebruikt?

Als basisolie wordt er gebruik gemaakt van een biologische sesamolie. Deze olie wordt over het algemeen ook goed verdragen door de gevoelige huid. Naast de basisolie wordt er gebruik gemaakt van een taila, een kruidenolie. De kruidenolie wordt voor jou persoonlijk uitgezocht.

Waarom moet ik na de massage voldoende drinken?

Bij een massagebehandeling komen er afvalstoffen vrij. Thee of water zal je nieren helpen om deze stoffen zo snel mogelijk uit je lichaam af te voeren. Drink je niet genoeg na de massage, dan kan dit hoofdpijn, misselijkheid en/of vermoeidheid veroorzaken.