Ayurvedische kashmir massage

Ayurvedische kashmir massage is een speciale sessie om je dichter bij jezelf te brengen. Het is een intuïtieve, vrije en meditatieve massage waarbij zachte aanrakingen de boventoon voeren. Deze diep ontspannende massagevorm heeft een emotioneel helende werking.

De Ayurvevische kashmir massage wordt ook wel ‘de yoga van aanraking’ genoemd. Bij yoga gaat om zelfverbinding en geestelijke bewustwording. Die elementen zijn ook van toepassing bij deze massage. Deze massage komt voort uit de kashmirische traditie en wordt toegepast om de energie vrijelijk te laten stromen. Het is een prachtige massage voor het gehele lichaam op basis van Ayurvedische beginselen.

Het heeft een wat meer spirituele benadering dan andere, bekende massagevormen. Bij de kashmirische massage gaat het om bewust beleven en ervaren. Zowel de masseur als de ontvanger laten zich leiden door de adembeweging en interactie. Zo draag je bij aan het samen opgaan in de spirituele aanraking. Tijdens de massage wordt het gehele lichaam gemasseerd, met zachte aanrakingen en er is extra aandacht voor de energiestroming en flow.

Het is een holistische flow massage uit het oude Kashmir voor heling en transformatie waarin je mag ontspannen en loslaten. Een prachtige, liefdevolle en sensuele massage voor het gehele lichaam op basis van Ayurvedische beginselen.

Tijdens de Kashmirische massage rijkelijk gebruik gemaakt van warme massageolie

Respect, vertrouwen en acceptatie gaan samen in deze massagevorm, je voelt je geborgen en je kunt volledig ontspannen. Jezelf omhelzen vanuit vertrouwen en overgeven aan wat is. Er is genoeg tijd en ruimte voor extra integratie door het zijn in stilte, of desgewenst in de vorm van een nagesprek.

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding, een diepe staat van ontspanning te laten ontstaan en vertrouwd te raken met lichamelijk contact.

De Kashmirische massage is gericht op het bereiken van diepe ontspanning, heling en een zalige ervaring van de lichaamseigen levensenergie die is gecentreerd in de lichaamsmeridianen.

Een Ayurvedische kashmirische massage heeft de volgende kenmerken:
– Massage met warme biologische olie;
– Extra aandacht voor adembeweging en interactie;
– Een zachte, meditatieve massage;
– Het brengt lichaam en geest dichter bij elkaar;
– Gehele lichaamsmassage;
– Stroming van energie en flow;
– Kan op massagefuton of massagetafel worden gegeven;
– Het is een ontspannende massage, geen therapeutische massage.

Tarief ayurvedische kashmir massage

– 60 minuten massage € 95
– 90 minuten massage € 135
– 120 minuten massage € 160

* Als je maandelijks een massage boekt kom je in aanmerking voor een actietarief. Meer info? Stuur een berichtje.

De ayurvedische kashmir massage is alleen boekbaar voor bestaande klanten. Stuur een berichtje voor de mogelijkheden via onderstaande knop.